В свят на компромиси, някои не ги правят

Odour Science е водещата биоцидна компания, когато става дума за елиминиране на миризми, дезинфекция, стерилизация и обеззаразяване!

Хлорният диоксид е активната съставка на редица продукти на Odour Science. Той се използва от десетилетия за осигуряване на качествена питейна вода и е напълно безопасен за използване в селското стопанство, автомобилната индустрия, морски транспорт, детски градини, фитнес центрове, медицински клиники, хотели, обществени сгради, ресторанти, учебни заведения и всяко закрито пространство, в което  се налага стерилизация и обеззаразяване.

Всички резултати са 100% гарантирани и подкрепени от учени и микробиологични експерти от световна класа.

Как действа Хлорният диоксид

Хлорният диоксид премахва всички съществуващи миризми и предотвратява образуването на нови. Той се активира от влага и под формата на пара, прониква дълбоко във всички порести материали и тъкани. Хлорният диоксид се поставя в прозрачни пластмасови кутии, които могат да бъдат разположени на всякъде в откритото пространство, за да се осигури равномерно разпределение на парите. Това го прави изключително лесен за ползване, не оставя никакви следи от какъвто и да било вид и е безопасен за употреба.

Хлорният диоксид е идеалното решение за отстраняване на миризми на мухъл, плесени и всички други неприятни органични или химически миризми.

Работата, която вършим, е от значение

Ние правим света по-чист, по-безопасен и по-здравословен, опазваме жизненоважни ресурси, гарантираме достъпност на вода и енергия навсякъде. Нашите продукти и услуги предотвратяват заболявания и инфекции, предпазват хранителните стоки и общвствени места от замърсяване. Ние се фокусираме на всичко, което е от основно значение за качеството на живот: поддържаме хората здрави,  подобряваме благополучието, осигуряваме увереност за пълноценен живот, допринасяме за успеха на нашите клиенти, намаляваме риска и тревогите.

Как работим също е от значение

Работим с цели, които постигаме. Когато има проблем, ние го решаваме. Ние работим безопасно и полагаме грижи във всички начинания. Стремим се към правилно, коректно и искрено изпълнение. Ние работим в екип, с познания в различни области и намираме вдъхновение в дейноста ни и по начина, по който я изпълняваме. Ние служим на идеята за по-добър живот.

Ние сме обединени от нашата голяма цел и от ценностите, които ни ръководят в нашата работа. Неограничените находчивост, изобретателност и гъвкавост ни помагат за постигането на положителни резултати. Ние сме Odour Science – правим света по-добро и по-здравословно място за живеене.

Какво казват клиентите за нас

Използваме Odour Science от 12 месеца и можем да кажем с удоволствие и възхищение, че техния продукт има страхотно въздействие. Работата им по нашите автомобили повлия по съществен начин на бизнеса ни и на начина, по който клиентите възприемат нашите автомобили. Трябва да призная, че бях малко скептичен в началото, но Odour Science ме увери, че този продукт оставя трайни резултати и наистина го прави. Работейки в моторната индустрия в продължение на 13 години, аз съм виждал много бързи решения и трикове, но това е само временно решение, което в крайна сметка оставя теб и клиента ти разочаровани. Дружелюбеният екип на Odour Science определено ще могат да елиминират Вашия миризлив проблем, било той голям или малък, това е гарантирано! Преди да похарчите парите си на вятъра, обадете се на Odour Science.

Иван ван дер Уестхайзен
Иван ван дер УестхайзенУправител - Използвани АвтомобилиBarloworld Toyota Menlyn

Натъквах се на много различни видове решения за санитарна обработка и дезинфекция. След като използвах биоцидите на Odour Science, най-накрая намерих идеалното решение за мен и моето семейство. Биоцидите на Odour Science са изключително ефективни и безопасни при премахването на много различни видове мухъл, плесени и бактерии с едно лесно приложение и са безопасни за употреба навсякъде в дома или на работното място!

Джонатан Хърсън
Джонатан ХърсънФармацефтSkinfinity

Моите взаимоотношения с Odour Science бяха наистина приятно преживяване! Техният продукт е много безопасен и лесен за използване! Не съм имал нито една кола, от която да мога да отстраня вонливата миризма „на старо“! Продуктът действа наистина добре и всеки път винаги удивлява мен и всички останали! Сега вече клиентите ми имат нов опит в поддръжката на автомобил втора употреба!!! Персоналът на компанията е висококвалифициран и изключително ефективен. Те са дружелюбни и много широки познания в своята област.

Дейвид Уйс
Дейвид УйсУправител - ПродажбиWilliams Hunt Group

След като използвах комплекта на Odour Science за елиминиране на миризмите на автомобила, който ми доставихте, от няколко месеца тук в Global Autohaus, реших, че ще използвам комплекта за стерилизиране на помещения.  Вашето предложение, че ще премахне всичките миризми на цигарен дим и готвено в една от моите къщи под наем, изглеждаше като най-добрият ми вариант. Просто исках да ви уведомя, че той действа невероятно добре и сега мога да отдам под наем моята къща, без миризми. Това ми спести, наред с други неща, времето и цената за пребоядисването. Благодаря ви за бързата услуга.  Със сигурност ще препоръчам вашия бизнес и решения – досега всичко работи безупречно. Благодаря и поздрави.

Андрю Боруик
Андрю БоруикДиректорGlobal Autohaus